Arhiva DitoreNov 11, 2017

0 487

Përkufizimi terminologjik: Shkrirja e shkronjave të përafërta nëse e para shkronjë është me sukun dhe e dyta me vokale dhe ato janë gjithsej 4 shkronja:

Shkronja Lam ( ل ) shkrihet në shkronjën Ra ( ر ):

{ قُل رَّبِّ }   { بَل رَّفَعَهُ }

Shkronja Kaf ( ق ) shkrihet në shkronjën Kef ( ك ):

{ أَلَمْ نَخْلُقكُّمْ }

Përgatiti: Hoxhë Vedat Skenderi

NA NDIQNI NË