VIDEO E DITËS

HUTBE

0 99
Me emrin e Allahut, Mëshirësuesit, Mëshirëplotit Falënderimi i takon Zotit të gjithë botëve, salavatet dhe selamet i takojnë të Dërguarit të Tij, familjes, shokëve dhe...

0 228
Allahu,- xhele ue ala!,- thotë: فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّىٰ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجًا مِمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا "Betohem në...

ZGJODHËM PËR JU

0 364
Siç jeton ashtu edhe do të vdesësh (Shembuj praktik nga dijetarët islam)! Hafidh Ibn Rexheb el Hanbeli,- Allahu qoftë i kënaqur me tê!,- duke komentuar...

0 232
Një thesar i quajtur DIJE Ulu me dijetarët, e shton dijen. Ulu me dijetarët, lumturohesh. Nuk vdes ai që ka ngjallë një dije.  Dijetarët janë të huaj, për...

GRUAJA DHE FAMILJA

0 651
Kur burri hyn në shtëpi, dhe ti nuk e len çdo gjë që e ke në dorë, dhe nuk shkon ta presësh, dhe nuk...

0 432
Biri im i shtrenjtë.. Një ditë prej ditëve, do të më shohësh si plakë, dhe sjelljet e mia, nuk do të jenë më si më...

ILMIHALLI

0 413
Kaderi është caktimi i Allahut për çdo gjë që ndodh dhe për çdo gjë që ekziston, të gjitha sipas diturisë së Allahut, dëshirës dhe...

0 54
Besimi i drejtë në Librat, dhe dobitë e besimit në to! Për cilat libra bëhet fjalë këtu? Këtu kemi për qëllim librat të cilat Allahu,- xhele...

NA NDIQNI NË