Aty ku thërret nevoja

Aty ku thërret nevoja

0 963

Aty ku thërret nevoja

Sprova e madhe që e përjetoi popullata e zonave të prekura nga vërshimet dhe ndjenja e detyrës për të bërë diçka sa do pak ishin nxitje që aktivistët e Albislamit të fillojnë me grumbullimin e ndihmave për tu dal në ndihmë atyre që pësuan. Vendosëm që ta ndihmojmë familjen e Haki Hoxhës me paisjet e nevojshme për një jetë normale. Me siguri që ndihma që nevojitet është shumë e madhe por ne nuk do të ndalemi dhe do të vazhdojmë të kontribuojmë aq sa i kemi mundësitë me shpresë që edhe shoqatat tjera do ta shprehin solidaritetin e tyre.
Allahun e lusim që ti shpërblen donatorët, të sprovuarve t’ua lehtësojë sprovën duke i stolisur me durim.
Shërbimi i informimit
Q.K. Albislam

GJITHASHTU NË ALBISLAM

0 226

0 1069