Aktivitete

Aktivitete

0 226

Q.K. ALBISLAM e realizoi me sukses projektin e kurbanëve me rastin e Kurban Bajramit per vitin 2017. Përzgjedhja e kurbanëve, therja e tyre u bë...

0 1068

Aktivitetet vazhdojnë. SHH El Ihsan sot në këtë ditë të bekuar Ramazani falë donatorëve e ka gëzuar një familje me pajisje shtëpiake. Gëzimi i familjes është...

0 10850

Hoxhë Enall Jakupi nga Gostivari sot ka mbrojtur temën e doktoratës në Universitetin Islamik të Medinës. Tema e doktoratës ishte: “Bazat e Kulturës Islame...

0 962

Aty ku thërret nevoja Sprova e madhe që e përjetoi popullata e zonave të prekura nga vërshimet dhe ndjenja e detyrës për të bërë diçka...

0 1035

GARË E DITURISË Në lokalet Q. K. Albislam, dje me datë 10.04.2016- u realizua projekti i lajmëruar kohë më parë " LIBRI SHOKU MË I...

0 1566

KONKURS DITURIE -Libri është porta e dijes dhe njohurisë -Libri është mjet i pashembullt, vlerat e të cilit do të mbeten përgjithmonë. -Kalimi i kohës dhe zhvillimet...

0 2616

Sonte në ambientin e bukur në restorantin Avanti në Shkup, këtë natë të bukur pas festës javore të xhumasë e zbukuroi tribuna me titull...

0 3298

Dega Studentore pranë Q.K."Albislam"-Sektori i femrës më 14.02.2015 në restorantin "Festina"- Shkup e realizoi me sukses "KUIZIN E DITURISË" që ishte i paraparë enkas...

0 2442

Shoqata Humanitare El Ihsan dhe Qendra Kulturore Albislam në bashkëpunim me Fondacionin RAF nga Katari dhe Fondacioni Visioni i ri, këtë vit ashtu si...

0 2194

Sh.H.Elihsan sot me  sukses e organizoi iftarin në të cilin u ftuan 350 mysafir. Iftari u realizua në një atmosferë të këndshme në oborrin...

NA NDIQNI NË