Besimi në Librat

Besimi në Librat

0 2008
A e ka përmendur Allahu në Kuran, apo Pejgamberi salallahu alejhi ue selem, dimrin, apo diçka në lidhje me dimrin? Përgjigje: Edhe pse në shumë vise...

0 1518
Dëgjimi i ajeteve të Kur’anit është adhurim (ibadet) dhe disa fjalë rreth muzikës Pyetje: -Jam një djalë i ri dhe një ditë e pashë një moshatar...

0 1128
Pyetja: Cila është dispozita mbi braktisjen e Kuranit? Cili është afati kohor për ta konsideruar dikë braktisës i Kuranit. Kam dëgjuar disa që e...

0 1757
Pyetje: selam alejkum. Jam nxënëse dhe po punoj rreth një projekti për të mësuarit, andaj desha te di: Cilat janë disa nga dobitë e...

0 1190
Pyetje: Pse Kurani quhet Kuran dhe kush e bëri atë emërtim? Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon vetëm Allahut ndërsa lavdërimet dhe bekimet e Tij qofshin mbi Muhamedin,...

NA NDIQNI NË