Magjia, falli dhe rukja

Magjia, falli dhe rukja

0 1653
Pyetje: I nderuari Hoxhë! A lejohet bashkimi i bashkëshortëve me sihër? Përgjigje: Duke u bazuar në argumentet e qarta, vimë në përfundim se ky veprim është...

0 1332
Pyetësi: Çka është dispozita e faljes së namazit të xhenazes së magjistarit, dhe a lejohet që të varroset te varrezat e muslimanëve pasi që të...

0 1502
Pyetje: dua informata për magjinë, çfarë pasojash mund të shkaktojë? A mund që të shkaktoj edhe vrasje? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut… Po, ka magji që mund...

0 4967
Pyetje: Shumë frikohem nga xhinët, edhe pse unë prej tyre nuk kam dëm aspak, e as që shoh në ëndërr gjëra të frikshme, falënderimi...

0 1180
            Pyetje: Lexova se i Dërguari i Allahut, -sal-lallahu alejhi ue selem!-, kishte thënë: “Kush lidhë hajmali, i tilli ka bërë shirk!” Kur...

2 4435
Përgjigje: Para se të përmend metodat që i kanë përmendur dijetarët për dëbimin e xhindëve nga shtëpia, lus Allahun që kjo të mos jetë një...

0 1446
Pyetje: ju lutem nëse gjej diçka në shtëpi që s’është e pëlqyer, e kam fjalën për magji, si duhet të veproj? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut... Duhet...

0 6530
Çka konsiderohet hajmali e ndaluar dhe si të lirohem nga ato? Përgjigje: në emër të Allahut, falënderimi i takon Atij… Hajmali konsiderohet çdo send që mbahet apo...

0 3128
Pyetje: Shumë gra shtëpiake kur pinë kafe, pasi mbarojnë pirjen e kafes, i kthejnë filxhanët dhe presin pak kohë që të thahen mbeturina e...

0 1020
Pyetje: A lejohet të shkohet te këta fallxhorë me qëllim për t’i zbuluar dhe për t’i ndaluar nga kjo vepër e shëmtuar? Përgjigje: Nëse bëhet me...

NA NDIQNI NË