Magjia, falli dhe rukja

Magjia, falli dhe rukja

0 801
Pyetje: Nëse na pyet dikush se ku gjendet shtëpia e ndonjë fallxhori, a na lejohet t’ia tregojmë? Përgjigje: Jo, nuk lejohet t’ia tregosh, as ku është...

0 735
Pyetje: Shumë të rinj ndjekin komentet për të ardhmen e tyre në horoskopet e revistave të ndryshme. A lejohet të lexohen këto horoskopë? Përgjigje: Horoskopi paraqet...

0 1023
Pyetje: Çfarë do të na thoni në lidhje me disa njerëz që shtiren si hoxhallarë, por ata mbështjellin nuska, apo hajmali dhe ua japin...

0 2080
Pyetje: Disa vendosin nëpër dyert e tyre (në shtëpi), apo nëpër vetura patkonj, duke menduar apo thjesht janë të besimit se do t’u sjelli...

0 797
Rukja, a konsiderohet mohim i tevek-kulit? Përgjigje: Tevek-kuli është mbështetja e sinqertë në All-llahun, sub­ha­nehu ue teala, për arritjen e të mirave dhe largimin e të...

0 849
Cila është dispozita e të fryrit (rukjes)? Cila është dispozita e shkrimit të ajeteve dhe lidhjes së tyre në qafën e të sëmurit? Përgjigje: Të fryrit...

NA NDIQNI NË