Akide

Akide

0 947
Pyetja: A lejohet t’ju them jomyslimanëve “edhe juve gjithashtu” kur ata na urojnë Vitin e Ri me shprehje si “gëzuar vitin” dhe me përshëndetje...

0 644
Pyetje: cila është dispozita e sheriatit për ngrënien e ushqimit që na dhurohet nga një i krishterë me rastin e ditëlindjes së tij, me...

0 1718
Pyetje: fqinja ime është krishtere. Ajo dhe familja e saj më dhanë disa dhurata me rastin e krishtlindjeve dhe unë nuk munda t’i refuzoj,...

0 1891
Pyetje: A është e vërtetë se njeriu para se të vdes e ndien se i afrohet vdekja? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut, lavdia dhe bekimi...

0 3902
Përgjigje: Duaja e ashtuquajtur “duaja e Arshit dhe vlerat e tij” është një dua e shpikur, që nuk ka bazë dhe nuk ka argument...

0 665
           Pyetje: Më intereson të di se a ka ndonjë vlerë të veçantë nëse dikush vdes ditën e premte?!           Përgjigje:...

0 2308
Pyetje: esselamu alejkum, nëse mundesh të më tregosh se kur apo si t’i dallojmë sprovat nga dënimet sepse sprovat nga dënimet i ndan vetëm...

0 1182
Pyetje: hoxhë i nderuar kam një pyetje për ty nëse ke kohë  të më përgjigjesh. Kam qenë në …. këtë pranverë herët diku në...

0 622
Unë që kam mbajtur hajmali, a më falë Zoti nëse pendohem?!             Pyetje: Lexova se i Dërguari i Allahut, -sal-lallahu alejhi ue selem!-, kishte thënë:...

0 644
Pyetje:  Si është puna me atë që shanë jetën kur të nevrikoset apo ngushtohet  jeta e tij, kërkojmë prej jush të na sqaroni këtë? Përgjigje:...

NA NDIQNI NË