Të ndryshme (Akide)

Të ndryshme (Akide)

0 585
Pyetje: Esselamu Alejkum, Allahu ju shpërblevtë për mundin që beni për këtë umet. Jam studente e gjermanistikës në perendim. Elhamdulilah studimet më shkojnë mbarë....

0 660
        Pyetja: Djali i axhës ka pësuar në një aksident dhe mjekët kanë thënë se përqindja e  shërimit të plotë është vetëm 50%. Një...

0 651
Pyetja: A është e vërtetë se Halid b. Velidi (Allahu qoftë i kënaqur me të) ka ditur përmendësh nga Kur’ani vetëm tre sure, sepse...

0 1160
   Pyetja: “Vallë, rruzulli tokësor a gjendet në qiellin e dunjasë apo nën të, duke e ditur se i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi...

0 612
Muhamed ibën Abdul Vehhabi, është një prej dijetarëve rreth të cilit është folur shumë, shpeshherë në konotacion pozitiv dhe akoma më shpesh në konotacion...

0 749
Pyetje: më tregoni cilat gjëra të pengojnë të mos bësh mëkat, a ka diçka që ta ndalon nga punët e këqija, e kam fjalën...

0 664
Pyetja: Është pyetur dijetari i nderuar Abdullah ibn Xhibrini, Allahu e mëshiroftë: vallë botimi i librave islame, të saktë, dhe shpërndarja e tyre a...

0 560
Si e shikon Islami njerëzimin, a nxit Islami në dashuri dhe respekt për ta, si qenie njerëzore, pa marrë parasysh fenë apo prejardhjen e...

0 764
Pyetje: Mirëmbrëma hoxhë i nderuar, ju uroj për suksesin tënd, dashtë Zoti të gjithë myslimanë t’i bashkojë në xhenet. Kam një pyetje për ty,...

0 960
Pyetje: nëse martohen dy të udhëzuar dhe fillohet të flitet me të madhe nga njerëzit për ta, a shndërrohet kjo në mësysh? Allahu ju...

NA NDIQNI NË