Agjërimi/Ramazani

Agjërimi/Ramazani

0 696
Pyetja: A lejohet gjidhënësja të prishë agjërimin!? Nëse po, atëherë kur duhet ti kompensojë ditët e mosagjëruara, si dhe a ka mundësi t’i kompensojë ato...

NA NDIQNI NË