Haxhi

Haxhi

0 3123
Pyetje: Kur është Kurban Bajrami në Maqedoni dhe a duhet të pasojmë BIM-in? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut, lavdia dhe bekimi i Tij qofshin mbi të...

0 786
Pyetje: A bën të therë kurban për prindërit e mi të vdekur? Përgjigjje: Falënderimi i takon Allahut… Shejh Muhamed ibn Uthejmin Allahu e mëshiroftë ka thënë: “Në...

0 817
Përgjigje: Falënderimi i takon Allahut... Koha e therjes së kurbanit fillon pas namazit të Kurban Bajramit, dhe mbaron me perëndimin e diellit në ditën trembëdhjetë të...

0 703
Pyetje: Nëse jam duke bërë umre në ditën e premte dhe imami mban hutben e namazit të xhumasë, atëherë në aso kohe a mund të...

0 719
         Nëse e kryen haxhin një njeri që nuk falet e as që agjëron, si është puna me haxhin e tij?...

NA NDIQNI NË