Lojërat

Lojërat

0 978
Pyetje: Disa njerëz blejnë suplementin sportiv të gazetës “Al Sharq Al Awsat” për të mbushur kuponat, duke zgjedhur opsionin për të cilin mendojnë se...

0 1229
Pyetje: A lejohet vënia e bastit për gara me kuaj dhe tjera? Përgjigje: I falënderuar qoftë Allahu. Garat me kuaj janë të lejuara. I Dërguari i...

0 13696
Pyetje: në librin “Fkhu Sunne” është cekur se disa sahabë kanë praktikuar masturbimin gjatë disa prej luftërave, çka mendoni për këtë thënie dhe a...

0 745
Pyetje: A lejohet pjesëmarrja në një turne futbolli në të cilin tubohen prej lojtarëve të holla dhe pastaj luhen tre xhiro dhe fituesit i...

0 891
Përgjigje: falënderimi i takon Allahut, lavdia dhe bekimi i tij qoftë mbi të Dërguarin, familjen dhe ithtarët e tij: Muslimani e ka për detyrë të jetë...

0 972
Çfarë tha Ibën Kajimi për muzikën dhe për dëgjuesin e saj ?! Ibn Kajjim el-Xheuzije,- Allahu e mëshiroftë!,- ka thënë : “Këto janë fjalët e dikujt...

0 1196
Pyetje: A lejohet dëgjimi i muzikës dhe shikimi i telenovelave në të cilët ekspozohen gratë?! Cili është qëndrimi i sheriatit islam në lidhje me këto...

NA NDIQNI NË