Pastërtia

Pastërtia

0 1763
Pyetja: A konsiderohet lehoni periudha pas lindjes me operacion cezarian? Përgjigje: Falënderimi i takon Allahut, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të Dërguarin e...

0 581
Pyetje: A mjafton që gjatë larjes (guslit) nga xhunubllëku t’i jepet mes’h kokës? Përgjigje: Gjatë guslit obligohet larja e tërë trupit përfshirë edhe kokën. Me...

0 507
Pyetje: A është sunet që gjatë guslit së pari të lahet pjesa e djathtë e trupit pastaj pjesa e majtë? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut,...

0 535
Pyetje: selam alejkum, e kam një pyetje për ju hoxhë i nderuar: Nëse njeriu pastrohet në dush dhe pastaj dëshiron të falet, a obligohet të...

0 541
Përgjigje: falënderimi i takon Allahut, paqja dhe mëshira e tij qofshin mbi të Dërguarin dhe ithtarët e tij… Nëse gelli është prej llojit që zbërthehet...

0 481
Pyetje: A i lejohet njeriut ta rruajë mjekrën e tij kur ka nevojë të shkojë në ndonjë shtet që ju bëjnë dëm atyre me...

0 1517
Pyetje: A është e lejuar heqja e qimeve të gjoksit për burrin? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut, lavdi dhe mëshira e Tij qofshin mbi të...

0 528
Pyetje: selam alejkum, është shtatzëne dhe qe dy javë dhe ka probleme me gjakderdhje edhe pse tash ka vetëm pak, andaj a lejohet me...

0 506
Pyetje: Eselamu Alejkum, të përshëndes hoxhë i nderuar. Unë jam një vëlla mysliman, një fillestar që kam filluar rishtas të fali namaz, po nuk...

0 792
Pyetje: eselamu alejkum hoxhë i nderuar, desha ta bëj një pyetje, mbasi urinoj e laj organin dhe mbas 30 sekondave ose më shumë më...

NA NDIQNI NË