Shitblerja

Shitblerja

0 900
Pyetja: Është përhapur kohëve të fundit shitja e arit në këtë mënyrë: personi posedon me vete lloje të ndryshme të arit dhe dëshiron ta...

0 955
Pyetja: Hoxhe pas studimeve në drejtimin e ekonomisë, shfaqet rasti për punësim në bankë. Meqë është një banke joislame dhe kamata është në përdorim,...

0 688
Pyetje: Kam blerë një banesë para ca muajve, më intereson çka duhet bërë sipas dispozitave të sheriatit? A duhet të ther kurban, të bëj...

NA NDIQNI NË