Të ndryshme

Të ndryshme

0 457
Pyetje: eselamun alejkum, kam një pyetje për hoxhën, hidhërimi prej prindërve dhe te afërmve shkaku se ne nuk përshëndetemi për dore me gratë që...

0 453
Pyetje: Nëse një njeri njihet me sjelljen e tij të keqe dhe mëkatet e mëdha i bën publikisht, si për shembull  pirjen e alkoolit dhe...

0 584
Pyetje: Im shoq ka ndërruar jetë në aksident. Dua të di a quhet pasuri dëmshpërblimi që merret për aksidentin? Im shoq ka lënë si...

0 842
Selam alejkum i nderuar hoxhë. Kam një pyetje. A është haram me luajt bastore, kisha pas dëshirë ta di? Përgjigje:Esselamu alejkum ve rahmetullah: Po, haram është...

0 805
A është haram për mashkullin të mbajë byzylykë? Pavarësisht a është nga ari, argjendi, lëkure apo peri. A është i vërtetë hadithi që thotë...

0 730
Pyetje: Kisha një pyetje hoxhë i nderuar. A lejohet që flamuri shqiptar të vendoset mbi minare të xhamisë? Allahu ju shpërbleftë me te mira ne dynja...

0 496
Pyetje: Do të doja të dija nëse lejohet të shkojë femra në luftë në rrugën e Allahut? Përgjigje: Xhihadi – me kuptimin e luftës fizike me...

0 1186
Pyetja: Në cilat raste është synet (apo e lejuar) ngritja e duarve për bërjen e duasë dhe kur nuk duhet praktikuar kjo gjë? Allahu ua...

0 429
Në këtë stinë bën ftohtë dhe ndonjëherë shkakton te besimtarët të ndeshen me disa ndalesa fetare. Çfarë duhet të ketë parasysh besimtari që mos...

0 501
Meqë dimri është stinë e ftohtë dhe bën acar sidomos në viset tona, a ka lehtësime për besimtarët në zbatimin e dispozitave fetare? Përgjigje: Allahu i...

NA NDIQNI NË