Të ndryshme

Të ndryshme

0 517
Meqë dimri është stinë e ftohtë dhe bën acar sidomos në viset tona, a ka lehtësime për besimtarët në zbatimin e dispozitave fetare? Përgjigje: Allahu i...

0 734
Pyetja 1: Vrasja e kafshës është një akt dhe vepër e pamë­shir­­sh­me. Atëherë përse muslimanët konsumojnë ushqim jo-vegjetativ? Përgjigje: ‘Vegjetarianizmi’ tashmë është një lëvizje e njo­hur...

0 745
Pyetja: Shkenca na mëson se me çfarëdo gjëje që të ushqehet njeriu ajo do të ketë ndikim në sjelljet e tij. Atëherë përse Islami...

NA NDIQNI NË