Gruaja dhe Familja

Gruaja dhe Familja

0 1485
Motër muslimane: Sikurse gjinia mashkullore edhe prej teje kërkohet që të shfrytëzosh muajin e bekuar, për dobitë që ti i përfiton për vete dhe familjen...

0 1421
Dijetari i njohur, Muhamed ibn Salih Uthejmin, Allahu e mëshiroftë ka thënë: “Lejohet që gratë të prezentojnë në namazin e teravive, poqëse nuk shkaktojnë...

0 657
Vendosmëri e vërtetë për pendim të sinqertë; me keqardhje për lëshimet e mëhershme karshi Allahut të Madhëruar, betohem në Allahun është një shans shumë...

0 660
TRIDHJETË MËSIME PËR AGJËRUESET Një musliman duhet që  të mos neglizhon sezonet e adhurimeve, por, të jetë një prej të parëve, prej garuesve në ato...

0 1946
Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Gjithmëshirshmit Të nderuar vëllezër "Nderimi i prindërve", është një temë shumë herë e shtjelluar, është dëgjuar shumë dhe është lexuar shumë...

0 2044
Falënderimet dhe Lavdërimet i takojnë vetëm Allahut të Madhëruar, ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të dërguarin e Allahut, mbi familjën e tij, shokët...

0 2130
Disa këshilla për ata që dojnë të martohen - prej këshillave të Dijetarit të shquar Muhammed Mukhtar Shenkiti 1- Duaja (lutja) e shpeshtë dhe e...

0 2844
Kur burri hyn në shtëpi, dhe ti nuk e len çdo gjë që e ke në dorë, dhe nuk shkon ta presësh, dhe nuk...

0 1322
Biri im i shtrenjtë.. Një ditë prej ditëve, do të më shohësh si plakë, dhe sjelljet e mia, nuk do të jenë më si më...

0 1129
Dy bashkëshortët u pajtuan mes veti që mos t’ia hapin derën askujt që vjen në vizitë të tyre! Dhe me të vërtetë, familja e...

NA NDIQNI NË