Gruaja dhe Familja

Gruaja dhe Familja

0 930
Një ditë prej ditëve, më erdhi përgjegjësi i një familjeje të ndershme që e pata njoftuar më herët, dhe ma shprehu dëshirën e vet...

0 834
Sa mirë që është për një femër të jetë mbretëreshë, me një kohë kur janë shtuar robëreshat! Dhe të jetë e shtrenjtë, me një kohë...

0 1556
Gjatë hyrjes në shtëpi fillo me selam! I Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, thotë: “Betohem në Zotin se nuk...

0 747
A e di se nëna e burrit tënd, është çelës nga çelësat e lumturisë bashkëshortore?! Merri këto këshilla se si të sillesh me nënën e...

0 799
Një ditë nga ditët një dijetar ishte ulur me një grup njerëzish. Në mexhlis u paraqitëm shumë tema, e ndër to, disa nga të...

0 3760
Kur fol me burrin tënd, fol me zë të ulët dhe të butë, dhe mos e rrit zërin ndaj burrit, qoftë ajo edhe gjatë...

0 849
Të jetë fisnik; mos t’i len hapësirë që ajo të ndjehet se ai i jep përparësi gjërave materiale para lumturisë së saj! Të jetë i...

0 892
Ajo ecën, mirëpo nuk hetohet! Buzëqeshet, mirëpo nuk e ndjejmë buzëqeshjen e saj! Lutet, mirëpo nuk e dëgjojmë zërin e saj! E bukur, mirëpo nuk e shfaq...

0 800
Motër mos u marto nëse mendon se martesa i shëmbëllen tregimeve të dashurisë që i lexon dhe i sheh nëpër filma.. martesa është një...

0 1521
I dërguari i Allahut alejhi-selam ka thënë: “Buzëqeshja në fytyrën e vëllait tënd është sadaka”. (Et-Tirmidhi) Të nderuara motrat e mia në Islam. Ka më se...

NA NDIQNI NË