Gruaja dhe Familja

Gruaja dhe Familja

0 2135
Gruaja është themeli dhe baza e jetës bashkëshortore! Ajo mundet që jetën bashkëshortore ta bën të lumtur dhe të suksesshme, apo ta bën të...

0 2314
Të jetë e ndershme, dhe t’i frikohet Allahut në publik dhe në vetmi, dhe ta pason traditën e të Dërguarit të Tij, lavdia dhe...

0 866
Jetonte një plak, së bashku me nipin e tij të vogël, me një fermë në mal! Plaku e kishte traditë të ngrihej herët në...

0 781
Ceket për një burrë se ia mësonte Kuranin gruas së tij për çdo ditë! Dhe një ditë nga ditët, burri duke hulumtuar pas disa...

0 1401
- Femra kur hesht para atij që e donë, i vijnë fjalët në formën e lotëve! - Femra në fillim frikohet të të afrohet, dhe...

0 740
Një djalosh, i cili u rrit me gjynahe dhe mëkate, e martoi një grua të ndershme. Kjo grua, ia lind disa fëmijë, ku ndër...

0 788
- Gjyshe, çka është Kurani? - Ah, biri im, kjo pyetje nuk është lehtë për t’u përgjigjur. Shiko, biri im, makinën tonë! Kur e kemi blerë,...

0 927
Pas një dite të gjatë dhe të rëndë nga puna, nëna ime e vendosi ushqimin para prindit tim në tavolinë, dhe pranë tij kishte...

0 1136
Gratë zakonisht janë edukatorët në shtëpi, dhe plot nga to, nuk punojnë dhe nuk kanë të ardhura mujore! Kur dëgjojnë për vlerën dhe mirësitë...

0 3115
Gruaja e pyeti të burrin e saj, dhe i tha: A jam unë e bukur? - Burri iu përgjigj: Jo!! E pyeti të burrin: A...

NA NDIQNI NË