Gruaja dhe Familja

Gruaja dhe Familja

0 1114
Gruaja: Është parfumi më i mirë dhe fjala më e ëmbël. Burri: Është hundë që merr erë parfumin, dhe vesh që dëgjon fjalët e saj. Gruaja:...

0 1390
Të jesh grua me këto cilësi dhe të kesh profil në Facebook, vepro kështu… Të jesh grua Sociale. Mos e bëj Facebook-un mjetin e vetëm për...

0 2427
Ky tregim është për një vajzë e cila në moshën e saj rinore ballafaqohet me një sëmundje vdekjeprurëse. Ajo ishte një vajzë e cila...

0 2473
Vërtet falënderimet janë për Allahun. Atë falënderojmë, falje e ndihmë prej Tij kërkojmë dhe tek Ai pendohemi. Kërkojmë mbrojtje prej Allahut nga e keqja...

0 796
Allahu i Plotfuqishëm thotë: “O ju që besuat, ruajeni veten dhe familjen tuaj prej një zjarri, lëndë djegëse e të cilit janë njerëzit dhe...

0 1007
Për ta filluar një proces edukues të saktë dhe preciz, kemi nevojë që ta fillojmë në formë të planifikuar dhe shkencor, dhe po ashtu...

0 1489
Ky vëlla musliman na rrëfen dhe thotë: Fqinji im më i afërt ishte një plakë jomuslimane, e cila i kishte kaluar të shtatëdhjetat. Jetonte...

0 926
Një djalë i vogël erdhi  te nëna e tij në kuzhinë një mbrëmje derisa ajo ishte duke përgatitur darkën, dhe mbante një copë letër në...

0 868
Motra ime muslimane, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi ty! Allahu azze ue xhel i ka lavdëruar gratë muslimane të cilat janë besimtare, durimtare,...

NA NDIQNI NË