Hutbe

Hutbe

0 1633
O ju besimtarë, Allahu i Mamdhëruar ka thënë në librin e tij Famëlartë: “Të mjerët ata që mangu masin e peshojnë. Ata që kur matin...

0 185
Ajetet që flasin për këtë: "A mos (vallë) u kanë zili njerëzve, në ato që ua ka dhuruar Allahu nga të mirat e veta? Na...

0 1356
Hutbeja e xhumasë – Muhamed ibn Salih El-Uthejmin Falenderimi i takon Allahut që e ka dërguar Muhamedin, salAllahu alejhi ve selem, me udhëzim dhe fenë...

0 1100
Me te vërtetë lavdia i takon Allahut, Atë e falënderojmë, prej Tij kërkojmë ndihmë dhe falje. Kërkojmë prej Allahut të na mbrojë nga sherri...

0 197
Me te vërtetë lavdia i takon Allahut, Atë e falenderojmë, prej Tij kërkojmë ndihmë dhe falje. Kërkojmë prej Allahut të na mbrojë nga sherri...

0 226
Me te vërtetë lavdia i takon Allahut, Atë e falenderojmë, prej Tij kërkojmë ndihmë dhe falje. Kërkojmë prej Allahut të na mbrojë nga sherri...

0 381
Të nderuar vllezër besimtarë, kjo është xhumaja e fundit e muajit Ramazan dhe ne po i afrohemi fundit të këtij muaji. Muaji i Ramazanit na...

0 874
Allahu i Madhëruar ka thënë: بسم الله الرحمن الرحيم  إنا أنزلناه في ليلة القدر(1)  وما أدراك ما ليلة القدر(2) ليلة القدر خير من ألف شهر(3) تنزل...

0 252
Hyrja Adhurimet janë të ndryshme, prej tyre që janë Të zemrës – sinqeriteti. Të gjymtyrëve – namazi, agjërimi, haxhi. Të gjuhës – teubeja, istigfari, dhikri. Materiale – zekati, sadakaja.   Të...

0 226
Hoxhë Ali Shabani Hytbeja e parë Të nderuar vllezër besimtarë, e falenderojmë Allahun e Madhëruar me falenderime siç i takojnë madhërisë së Tij, Atë e falenderojmë...

NA NDIQNI NË