Hutbe

Hutbe

0 848
Falënderimi i takon Allahut, Zotit të Gjithësisë, paqja, bekimet dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të dërguarin e Tij Muhamedin alejhi salatu ue selam,...

0 1114
Me të vërtetë, lavdërimi i takon vetëm Allahut, Atë e falënderojmë dhe prej Tij ndihmë e falje kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga Allahu prej të...

0 1922
Duke e pas parasysh se Haxhi është një nga pesë kushtet e fesë islame, vlerat e tij por edhe të Umres janë të shumta,...

0 786
Falënderimet i takojnë Allahut xhele shenuhu Zotit të botëve kurse salavatet dhe selamet qofshin mbi Muhamedin salallahu alejhi ue selem, pejgamberin më fisnik ndaj...

0 3004
الله أكبر، الله أكبر، لا إله إلا الله، والله أكبر الله أكبر ولله الحمد الله أكبر كبيراً ، والحمد لله بكرة وأصيلاً . الحمد لله الذي...

0 1558
Vdekja është ajo e cila çdo herë është afër njeriut madje edhe më afër se lidhëzat e këpucëve të njeriut, ajo është prishës i...

0 1398
A - Para Sabahut 1. Falja e namazit të natës, Allahu thotë: “A është i njëjtë ai i cili falet natën, bën sexhde, rrinë në këmbë,...

0 1668
Ditë kaluan, muaj mbaruan, historia e bëri rrotullimin e saj, na vijnë ditë të bekuara të cilët na përgëzojnë për ardhjen e muajit të...

0 900
Shkruam derisa u lodhëm, u mërzitëm derisa u sëmurëm, bërtitëm derisa mbetëm pa zë... pastaj heshtëm Dhimbjet, vështirësitë dhe fatkeqësia në Gaza kanë dy gjendje: Një:...

0 1231
Për çdo vjet muslimanët gëzohen me rastin e Ashurës, ditën e dhjetë të muajit Muharem, për këtë arsye desha që në këtë shkrim modest...

NA NDIQNI NË