Mirësjellja

Mirësjellja

0 402
Ebu Umame el Bahilij, Allahu qoftë i kënaqur prej tij, përcjell e thotë: i thashë të dërguarit, sal-Allahu alejhi ve selem: O i dërguari...

0 344
O Allah, më forco me fjalë të qëndrueshme, në këtë botë dhe në botën tjetër اللَّهُمَّ ثَبِّتْنِي بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ (Allahume thebitni...

0 401
O Allah më jep kuptimin e fesë, O Allahu me mëso Kuranin dhe Urtësinë للَّهُمَّ عَلِّمْنِي الكِتَابَ وَالحِكْمَة اللَّهُمَّ فَقِّهْنِي فِي الدِّين (Allahume fekihni fi d-din, Allahume...

1 808
Abdullah ibn Omeri, Allahu qoftë i kënaqur prej tij dhe babait të tij, përcjell dhe thotë: i dërguari, sal-Allahu alejhi ve selem, ka thënë:...

0 787
O Allah, më fal mua mëkatin tim, më zgjero shtëpinë time dhe më jep bereqet në riskun tim  اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِي ذَنْبِي، وَوَسِّعْ لِي فِي...

0 182
Vekas ibn Rabiah përcjell nga Mustevrid el Kureshij, radijAllahu anhu, të cilit i kishte treguar i dërguari, sal-Allahu alejhi ve selem, dhe ka thënë:...

0 468
O Allah, më udhëzo në të vërtetën, në të cilën njerëzit nuk janë pajtuar, me lejen Tënde, Ti udhëzon atë që do në rrugën...

0 653
O Zot shtoma diturinë mua   رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا (Rabi zidni ilmen) Komentimi i lutjes Zoty ynë, i Lartmadhëruar, urdhëron të dërguarin e tij, sal-Allahu alejhi ve selem, të...

0 394
Kërkoj falje nga Allahu i Madhërishëm, i Cili është një, nuk ka Zot tjetër pos tij, i Përhershmi (i Gjalli), Zotëruesi, dhe tek Ai...

0 154
MËSIME DHE POROSI ISLAME ( 57 ) Shkaqet e shtimit të imanit; Kërkimi i diturisë, Allahu i madhëruar, thotë; "Me të vërtetë, Allahut i frikësohem vetëm të...

NA NDIQNI NË