Ilmihali

Ilmihali

0 119
O Allah, më udhëzo në të vërtetën, në të cilën njerëzit nuk janë pajtuar, me lejen Tënde, Ti udhëzon atë që do në rrugën...

0 155
O Zot shtoma diturinë mua   رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا (Rabi zidni ilmen) Komentimi i lutjes Zoty ynë, i Lartmadhëruar, urdhëron të dërguarin e tij, sal-Allahu alejhi ve selem, të...

0 120
Kërkoj falje nga Allahu i Madhërishëm, i Cili është një, nuk ka Zot tjetër pos tij, i Përhershmi (i Gjalli), Zotëruesi, dhe tek Ai...

0 107
MËSIME DHE POROSI ISLAME ( 57 ) Shkaqet e shtimit të imanit; Kërkimi i diturisë, Allahu i madhëruar, thotë; "Me të vërtetë, Allahut i frikësohem vetëm të...

0 549
Gruas para islamit i ishin shkatërruar të drejtat e saj, ishte e zvarritur sipas dëshirës së të tjerëve dhe e sunduar në çështjet e...

0 111
O Allah na e përmirëso përfundimin tonë në çdo çështje, na mbro nga poshtërimi i dynjasë dhe dënimi i ahiretit   اللهمّ أحْسِنْ عَاقِبَتَنَا فِي...

0 250
O Allah më fal, më mëshiro, më udhëzo, më shëro e më furnizo. اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِي، وَارْحَمْنِي، وَاهْدِنِي، وَعَافِنِي، وَارْزُقْنِي (Allahume gfirli, ve rhamni, ve hdini,...

0 310
O Allah ma fal mua mëkatin tim, më largo zemërimin, dhe më mbro nga devijimet e sprovave اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِي ذَنْبِي، وَأَذْهِبْ غَيْظَ قَلْبِي، وَأَعِذْنِي...

0 282
“O Zoti im, unë jam shumë i nevojshëm për çfarëdo mirësie që më jep”  رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ (Rabi ini lima enzelte...

0 868
“O Allahu mos më poshtëro ditën e Kiametit” اللَّهُمَّ لاَ تُخْزِنِي يَوْمَ الْقِيَامَةِ (Allahume la tuhzini jevmel kijameti) Komentim i lutjes Origjina e kësaj lutje është kur një...

NA NDIQNI NË