Fejesa/Martesa

Fejesa/Martesa

0 684
Pyetja: Kurorzimi në muajin Muharrem a është haram, apo e papëlqyer, siç kam dëgjuar nga disa njerëz? Falënderimi i qoftë Allahut Nuk ka asgjë të keqe...

0 1129
Pyetja: -Jam një djalë 24 vjeçar dhe desha të martohem me një vajzë, por më informuan, se babai i saj kur ka qenë i vogël,...

0 1142
Pyetje: Shejh, në vendet tona është përhapur një traditë! Prindërit refuzojnë që t’i martojnë vajzat apo djemtë e tyre për shkak të plotësimit të...

0 978
Pyetje: Cili është vendimi mbi atë martesë që bëhet pa kujdestarin e vajzës?! Dhe njashtu pyes: Akti i kurorëzimit, a ka kushte?! Përgjigje: Një niqah i...

0 1062
Pyetje: Esselamu alejkum, si e përkufizon Islami diferencën bashkëshortore në bazë të moshës p.sh:nëse bashkëshorti është 8 vjet më i madh se bashkëshortja, a...

0 1183
Pyetje: Desha të bëje një pyetje rreth fejesës, pyetja është si vijon: Më kanë ardhur disa oferta për martesë, dhe prej atyre ofertave ka pasur...

0 1108
Pyetja: Es-selamu alejkum. Jam nje vajzë e re dhe besimtare, por një gjë më mundon shumë kohët e fundit. Jam e dashuruar, por familja ende...

0 1115
Pyetje: Jam vajzë njëzetvjeçare dhe e përkushtuar në fe. I zbatoj detyrimet fetare, namaz, agjërim e kështu me radhë. Kohë pas kohe vijnë shkues...

NA NDIQNI NË