Kodi i Familjes

Kodi i Familjes

0 1202
Pyetje: Pse qan fëmija i porsalindur? Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon Allahut ndërsa lavdërimet dhe bekimet e Allahut qofshin mbi Muhamedin... Fillimisht këshilloj vëllezërit dhe motrat besimtare të...

0 2994
Çfarë dispozite ka abortimi i fëmijës në tre muajt e parë, para se t’i vijë shpirti? Përgjigje: Komisioni i përgjithshëm i dijetarëve të mëdhenj ka marrë...

0 847
            Pyetje: A dënohet që në këtë botë ai që nuk respekton prindërit, dhe nëse i bie dënimi, atëherë a...

0 852
Pyetësi: Sa i përket mospërgjigjes ndaj këshillave të prindërve dhe mospranimit të kërkesave të tyre, a konsiderohet kjo mosrrespekt ndaj prindërve?! Shejhu: Po! Nëse ajo gjë...

0 1190
Pyetje: Jam vërtetuar se bashkëshorti im më tradhton, si duhet të veproj? Përgjigje: falënderimi I takon Allahut… “Nëse të tradhton duke bërë imoralitet dhe në këtë gjë...

0 1529
Pyetje: jam martuar qe gjashtë vite dhe deri më tani bashkëshortja nuk ka mbet shtatzënë për shkak dobësisë së spermatozoideve të mi dhe çështja...

0 1039
Pyetje: Jam i interesuar t'i di disa rregulla kryesore të shkurorëzimit, sepse unë dhe gruaja ime para 2 muajve i kemi pas disa mosmarrëveshje...

0 1018
Eselamu alejkum! Pyetje: Sa i përket kohës së pritjes pas shkurorëzimit (idetit), unë kam qenë e martuar dhe kam jetuar në shtëpi të babës, si...

0 959
Eselamu alejkum! Kam një pyetje urgjente i nderuar hoxhe. Sa i përket kohës së pritjes pas shkurorëzimit (idetit), unë kam qenë e martuar dhe kam jetuar...

0 844
Kam jetuar me burrin tim në një vend perëndimor. Ai konsumonte narkotikë për gjashtë vite, vite të stërmbushura më probleme dhe vështirësi. Çështja nuk...

NA NDIQNI NË