Përkujdesi ndaj fëmijëve

Përkujdesi ndaj fëmijëve

0 1034
Pyetje: A lejohet emërtimi i foshnjës në ditën e parë të lindjes? Përgjigje: Falënderimi i takon Zotit të botëve, ndërsa paqja dhe selami mbi të Dërguarin...

0 4214
Pyetja: Cili është riti i emërimit te fëmijës dhe cila është duaja e emrit?. A duhet çdo prind mysliman vet ta bën atë ceremoni? Esselamu...

0 912
Pyetja: Burri im refuzon të kemi fëmijë. Jemi të martuar para dhjetë viteve dhe ai në fillim thoshte se fillimisht duhet të stabilizohemi ndërsa...

0 885
Pyetje: A lejohet emërtimi i fëmijës me të njëjtin emër sikurse fëmija i parë, p.sh fëmija im i parë e ka emrin Muhamed me...

0 1202
Pyetje: Pse qan fëmija i porsalindur? Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon Allahut ndërsa lavdërimet dhe bekimet e Allahut qofshin mbi Muhamedin... Fillimisht këshilloj vëllezërit dhe motrat besimtare të...

0 2998
Çfarë dispozite ka abortimi i fëmijës në tre muajt e parë, para se t’i vijë shpirti? Përgjigje: Komisioni i përgjithshëm i dijetarëve të mëdhenj ka marrë...

NA NDIQNI NË