Shkurorëzimi

Shkurorëzimi

0 1190
Pyetje: Jam vërtetuar se bashkëshorti im më tradhton, si duhet të veproj? Përgjigje: falënderimi I takon Allahut… “Nëse të tradhton duke bërë imoralitet dhe në këtë gjë...

0 1529
Pyetje: jam martuar qe gjashtë vite dhe deri më tani bashkëshortja nuk ka mbet shtatzënë për shkak dobësisë së spermatozoideve të mi dhe çështja...

0 1039
Pyetje: Jam i interesuar t'i di disa rregulla kryesore të shkurorëzimit, sepse unë dhe gruaja ime para 2 muajve i kemi pas disa mosmarrëveshje...

0 1018
Eselamu alejkum! Pyetje: Sa i përket kohës së pritjes pas shkurorëzimit (idetit), unë kam qenë e martuar dhe kam jetuar në shtëpi të babës, si...

0 959
Eselamu alejkum! Kam një pyetje urgjente i nderuar hoxhe. Sa i përket kohës së pritjes pas shkurorëzimit (idetit), unë kam qenë e martuar dhe kam jetuar...

0 844
Kam jetuar me burrin tim në një vend perëndimor. Ai konsumonte narkotikë për gjashtë vite, vite të stërmbushura më probleme dhe vështirësi. Çështja nuk...

0 1026
Pyetje: selamun alejkum, a është e lejuar qe gruaja të kërkojë shkurorëzim nëse nuk e do burrin e saj? Përgjigje: falënderimi i takon Allahut, lavdia dhe...

0 1241
Pyetje: Desha t`jua bëj një pyetje, burri im më herët më ka tradhtuar me një femër tjetër por ia kam falur, mirëpo nuk është...

0 1807
Pyetje: Shoku i burrit tim e tradhton gruan e tij me gruan e shokut tjetër (ky i fundit është njeri që ndonjëherë falet 5...

0 1056
Pyetja: Jam e martuar prej më tepër se një vit dhe jam e çelur deri në pikë të fundit me bashkëshortin tim, mirëpo ai është...

NA NDIQNI NË