Konsulta te ndryshme

Konsulta te ndryshme

0 5724
Pyetja: Çfarë duaje duhet të thuhet kur të ndodh një tërmet ? Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Tërmetet janë një nga shenjat e mëdha të Allahut...

0 870
Pyetje: Si ta rrespektoj nënën time pas vdekjes së saj? Përgjigje: Transmetohet se njëri e pyeti pejgamberin,- alejhi selam!,- duke i thënë: O i Dërguari i Allahut,...

0 1538
Pyetje: I nderuari Hoxhë! Ne sot shpesh hasim dhe i dëgjojmë shprehjet, ''selefizëm'' dhe ''selefijtë''. Andaj, a mund të na sqaroni se çfarë nënkuptohet...

3 3451
Pyetje: Hoxhë i nderuar! Dua t’ju rrëfej se jeta ime për mua s’ka kuptim, gjithmonë kam probleme të ndryshme dhe çdo herë që më ndodh...

0 858
Pyetësi: -Tek ne në fshatin apo qytetin tonë, nëse dikush beson në Kur’an dhe sunet, por nuk beson në zotërit e sekteve të cilët i...

0 1025
Pyetje: Çfarë duhet që një mysliman/e të veprojë nëse has në mendime për amoralitet? Përgjigjja: Mendimi për amoralitet ka dy forma: Një: të jenë thjesht mendime jo të...

0 916
Pyetje: Shejh, si e shihni ju një davetxhi të sukseshëm, çfarë cilësi duhet të posedojë, që të ketë thirrje të sukseshme? Përgjigje: -Davetxhiu i suksesshëm është ai...

0 965
Në jetë jam ballafaquar me disa probleme që më kanë bërë ta urrej jetën, sa herë që mërzitem i drejtohem Allahut të ma merr...

0 1774
Jam një muslimane e lindur po qe nuk e praktikoj shumë islamin por kam filluar të lexoj Kuranin po sa herë që unë filloj...

0 1175
Turpërohem për gjithçka, kur më lavdërojnë, kur flas, a është shprehi e mirë kjo? Nëse jo, si të lirohem? Falënderimi i takon Allahut, paqja dhe...

NA NDIQNI NË