Konsultime

Konsultime

0 1540
Pyetje: I nderuari Hoxhë! Ne sot shpesh hasim dhe i dëgjojmë shprehjet, ''selefizëm'' dhe ''selefijtë''. Andaj, a mund të na sqaroni se çfarë nënkuptohet...

3 3455
Pyetje: Hoxhë i nderuar! Dua t’ju rrëfej se jeta ime për mua s’ka kuptim, gjithmonë kam probleme të ndryshme dhe çdo herë që më ndodh...

0 859
Pyetësi: -Tek ne në fshatin apo qytetin tonë, nëse dikush beson në Kur’an dhe sunet, por nuk beson në zotërit e sekteve të cilët i...

0 1026
Pyetje: Çfarë duhet që një mysliman/e të veprojë nëse has në mendime për amoralitet? Përgjigjja: Mendimi për amoralitet ka dy forma: Një: të jenë thjesht mendime jo të...

0 918
Pyetje: Shejh, si e shihni ju një davetxhi të sukseshëm, çfarë cilësi duhet të posedojë, që të ketë thirrje të sukseshme? Përgjigje: -Davetxhiu i suksesshëm është ai...

0 968
Në jetë jam ballafaquar me disa probleme që më kanë bërë ta urrej jetën, sa herë që mërzitem i drejtohem Allahut të ma merr...

0 1775
Jam një muslimane e lindur po qe nuk e praktikoj shumë islamin por kam filluar të lexoj Kuranin po sa herë që unë filloj...

0 1177
Turpërohem për gjithçka, kur më lavdërojnë, kur flas, a është shprehi e mirë kjo? Nëse jo, si të lirohem? Falënderimi i takon Allahut, paqja dhe...

0 923
Pyetje: Ne si njerëz nuk mundemi t’i shmangemi udhëtimit e ndonjëherë është i shkurtër e herën tjetër i gjatë. Çfarë etike ka përmendur Feja...

0 2898
Pyetje:Kryesisht bëhet fjalë për disa simptome që janë paraqitur pas fejesës. Ato simptome janë një hije e zezë e cila paraqitet, vjellje, refuzimi i...

NA NDIQNI NË