Konsultime

Konsultime

0 973
Pyetja: Jam një vajzë gjashtëmbëdhjetë vjeçare dhe para një kohe një djalosh fetar kërkoi të martohet me mua. Ai në fakt është muezin në...

0 1479
Jam e fejuar qe disa muaj, më vijnë mendime të këqija për të fejuarin dhe më dobësohet dashuria ndaj tij kur komunikoj me te,...

0 1777
Pyetja: Unë kam qene i martuar, por ajo martesë nuk kishte qenë jetëgjatë dhe jemi ndarë. Më vonë kam njoftuar një vajzë, që në ditën...

0 1166
Pyetje: A lejohet vetëvrasja në islam!? Përgjigje: Vetëvrasja është prej gjynaheve të mëdha, dhe pamarrë parasysh mënyrën apo shkakun për të cilin ajo bëhet është i...

2 8418
Kam frikë nga vdekja, dënimi dhe më vijnë dyshime prej shejtanit!! Jam një vajzë 25 vjeçare, e mbuluar, kujdesem për namazet, lexoj Kuranin, mirëpo ka...

0 1727
Pyetje: Në letrën të drejtuar redaksisë sonë një motër muslimane tregon për vështirësitë që i ka përjetuar gjatë fëmijërisë, për dhunën dhe shtypjen me...

0 1124
Pyetja: Unë jam një djalosh i ri i cili praktikon sunetin. Babai dhe vëllai im më pengojnë shumë në praktikimin e sunetit, qoftë me ofendime...

0 1028
Pyetje: Hoxhë i nderuar! Ka raste kur njeriu dëshiron të bëjë një vepër të mirë, mirëpo shejtani mundohet ta largojë nga veprimi i saj...

0 944
Pyetje: Cila është dispozita e pasimit të menhexhit të të parëve tanë të mirë (es-selefu’s-salih) në akide, ibadet dhe davet; A është sunet apo obligim?! Përgjigje: Është...

0 1266
Pyetje: ç'far duhet të veproj njeriu në rast të dobësimit të imanit, edhe pse ai lexon e dëgjon çdo ditë Kuran, agjëron 2 ditë...

NA NDIQNI NË