Probleme adoleshente

Probleme adoleshente

0 999
Pyetje: Jam një djalë 19 vjeçar, jam beqar, i ndikuar dhe i dhënë shumë pas bukurisë së femrave. Me çfarë më këshilloni, si t'i...

0 2895
Pyetje:Kryesisht bëhet fjalë për disa simptome që janë paraqitur pas fejesës. Ato simptome janë një hije e zezë e cila paraqitet, vjellje, refuzimi i...

0 972
Pyetja: Jam një vajzë gjashtëmbëdhjetë vjeçare dhe para një kohe një djalosh fetar kërkoi të martohet me mua. Ai në fakt është muezin në...

0 1477
Jam e fejuar qe disa muaj, më vijnë mendime të këqija për të fejuarin dhe më dobësohet dashuria ndaj tij kur komunikoj me te,...

0 1777
Pyetja: Unë kam qene i martuar, por ajo martesë nuk kishte qenë jetëgjatë dhe jemi ndarë. Më vonë kam njoftuar një vajzë, që në ditën...

NA NDIQNI NË