Probleme edukative arsimore

Probleme edukative arsimore

0 2460
Nuk ka dyshim se ai i cili urdhëron në të mirë dhe ndalon nga e keqja do të has në vështirësi, prandaj mos u...

0 1034
Pyetje: -Si të shërohemi nga ngurtësimi i zemrës, dhe cilat janë shkaqet e ngurtësimit të saj? Përgjigje: -Shkaqet e ngurtësimit të zemrës janë mëkatet, neglizhenca e shumtë...

0 1094
Pyetja: Selam alejkum, desha t’ju pyes në lidhje me këtë web faqe: xhamiashqiptare.net Para disa ditësh më ka ardhur një letër nga kjo ëeb...

0 1041
Pyetje: Disa kur flasin fjalë të ndyra, apo shajnë, kur këshillohen, ata argumentohen se Ebu Bekri ka përdorur fjalë të ndyta. Ata thonë edhe...

0 927
Pyetje: Nëse njeriu është nga ata që falen rregullisht dhe i përmbahet rregullave fetare në përgjithësi, mirëpo në fjalorin e tij hasen shprehje të...

0 904
Pyetje: Disa, pasi vdes ndokush, flasin çmos për të. E dimë se përgojimi është i ndaluar për të gjallët, por a vlen ajo ndalesë...

0 881
Pyetje: Më parë në vendin tonë, kur donin të thoshin për ndonjë njeri se është i drejtë, thoshin “ky komunist”, e sot me sistemin...

0 869
Pyetje: Çfarë dënimi kanë ata që marrin nëpër gojë, apo shajnë nderin e muslimanit? Përgjigje: Ata që shajnë dhe e përgojojnë nderin e muslimanit kanë rënë...

0 938
Pyetje: Te populli ynë është e zakonshme, që në zënkë e sipër të shprehin fjalë të ndyra dhe sharje, ku marrin nëpër gojë prindërit...

0 943
Pyetje: Çfarë duhet të bëjmë, apo çfarë mase duhet të marrim kur ndodh që në mesin e shokëve ndonjëri përdor shprehje vulgare? Përgjigje: Pa dyshim duhet...

NA NDIQNI NË