Probleme psiqike

Probleme psiqike

0 1165
Pyetje: A lejohet vetëvrasja në islam!? Përgjigje: Vetëvrasja është prej gjynaheve të mëdha, dhe pamarrë parasysh mënyrën apo shkakun për të cilin ajo bëhet është i...

2 8410
Kam frikë nga vdekja, dënimi dhe më vijnë dyshime prej shejtanit!! Jam një vajzë 25 vjeçare, e mbuluar, kujdesem për namazet, lexoj Kuranin, mirëpo ka...

0 1727
Pyetje: Në letrën të drejtuar redaksisë sonë një motër muslimane tregon për vështirësitë që i ka përjetuar gjatë fëmijërisë, për dhunën dhe shtypjen me...

NA NDIQNI NË