Probleme shoqërore

Probleme shoqërore

0 907
Pyetje: Jam një njeri, i cili ka përgojuar shumë njerëz, tashmë ndjehem pishman shumë dhe i penduar për përgojimin e shumtë që e kam...

0 870
Pyetje: E kam një shok dhe vëlla në fe dhe po ashtu e dua shumë, mirëpo ai është i pasur, e unë jam i...

0 911
Pyetje: A lejohet që njeriu në mesin e shokëve – vëllezërve muslimanë ta dallojë ndonjërin me dashuri, ta dojë atë më tepër se të...

0 923
Pyetje: Hoxhë i nderuar, shoqërohem me një shok dhe e dua shumë atë, mirëpo më mundon një gjë në moralin e tij, e ajo...

NA NDIQNI NË