Zgjodhëm për ju

Zgjodhëm për ju

0 128
Kur u pyet një prej ulemave të selefit, se si ka arritur shkallët e larta të devotshmërisë, ai është përgjigjur në këtë mënyrë: Me...

0 913
-Të gjithë ne jemi persona të rëndomtë në sytë e atyre që na njohin. -Të gjithë ne jemi persona të vetëmashtruar në sytë e atyre...

0 742
Një antropolog bëri një eksperiment shoqëror me fëmijët e një fisi primitiv afrikan. Vëndoi një shportë me pemë të shijshme afër trungut të një peme...

0 169
Hubejb Ibn Xhelab, thotë: E pyeta Abdullah Ibn Mubarekun rahimehullah, për gjënë më të mirë që i është dhënë njeriut? Ai tha: Mençuria e thellë. Pastaj...

0 138
Një njeri kishte shkuar në Basra dhe i pyet disa banorë të saj, duke u thënë: Kush është zotëriu juaj? Ata i thanë: Zotëriu...

0 102
Kush dëshiron shtimin e mirësisë, devotshmëria do t'i mjaftojë. Kush dëshiron krenari, Islami do t'i mjaftojë. Kush dëshiron drejtësi, ligji i Allahut do t'i mjaftojë. Kush dëshiron...

0 82
Muhamed Ibn AbdulBaki el Bezar, thotë: "Asnjë çast të jetës sime nuk e humba në gjëra të kota." Ibn Akili thotë: "Nuk ia toleroj vetës...

0 1625
☆Mos e tepro duke i lavdëruar ata që i do.. ☆Mos ec me ata që s'kanë respekt ndaj Zotit.. ☆Mos llomotit nëpër ndeja.. ☆Mos u ndje inferior...

0 591
Je i pakujdesshëm dhe gjumi të ka kapluar. Ke filluar të harrosh dhikrin e mëngjesit, mbrëmjes dhe atë para gjymit. Sunetet e namazeve i...

0 803
Ibrahim el Ed'hemi rahimehullah, u pyet në lidhje me fjalën e Allahut xhele ue ala; "Lutmuni Mua, e Unë ju përgjigjem." Ne po e lusim...

NA NDIQNI NË