Zgjodhëm për ju

Zgjodhëm për ju

0 720
Siç muaji i shenjtë i Ramazanit erëzon, më duhet të pranoj se ndjej një sasi jo të vogël frike: ditët e Ramazanit do të...

0 903
“Pas vështirësisë, Ai sjell lehtësimin” (Inshirah: 5) Ky është një premtim nga Allahu, dhe është përgëzim për robërit e Tij besimtarë, rregull i prerë dhe...

0 1143
Ka kohë që nuk e kam parë duke qeshur. Ndonjëherë buzëqeshet, por dëshpërimi dhe mërzia gjithmonë janë të dukshme në përditshmërinë e tij. Pyet...

0 957
Lavdi i takon Allahut dhe mjafton. Pastaj shpëtimi dhe bekimet e Tij qofshin për robërit që Ai i ka zgjedhur. Ligj i Allahut lidhur me...

0 797
Në një takim të hapur me shejhun Seid ibën Musfir el Kahtanin Allahu e ruajttë dikush nga të pranishmit kërkoi nga ai që të...

0 737
Muslimani: A beson në Allah? Ateisti: Jo! Muslimani: Atëherë, kush të ka krijuar ty? Kush ka krijuar qiejt e tokën? Ateisti: S’e di! Muslimani: Mirëpo duhet të ketë...

0 1555
Duke e parë aktualitetin në trojet tona, ku në kohët e fundit dëgjojmë shpesh për “misionarët e të vërtetës” apo të ashtuquajturit ”Dëshmitarët e...

1 2649
Një mësuese nga shkolla fillore kërkon nga nxënësit e saj që të shkruajnë një ese rreth prindërve, djalit, kohës,  çfarë do të dëshironin që Zoti...

0 787
Të nderuar vëllezër e motra Koha po kalon, vallë nuk e meritojmë të ndalemi disa çaste të flasim me fjalë të buta dhe shprehje nostalgjie....

0 815
Falënderimi dhe lavdërimi i takojnë vetëm Allahut, subhanehu ue teala, ndërsa paqa dhe mëshira qofshin mbi Resulullahun, salallahu alejhi ue selem, familjen e tij,...

NA NDIQNI NË