Zgjodhëm për ju

Zgjodhëm për ju

1 2750
Një mësuese nga shkolla fillore kërkon nga nxënësit e saj që të shkruajnë një ese rreth prindërve, djalit, kohës,  çfarë do të dëshironin që Zoti...

0 804
Të nderuar vëllezër e motra Koha po kalon, vallë nuk e meritojmë të ndalemi disa çaste të flasim me fjalë të buta dhe shprehje nostalgjie....

0 829
Falënderimi dhe lavdërimi i takojnë vetëm Allahut, subhanehu ue teala, ndërsa paqa dhe mëshira qofshin mbi Resulullahun, salallahu alejhi ue selem, familjen e tij,...

0 642
Një ditë, një djalë i varfër i cili shiste mallra derë më derë për të paguar rrugën e tij për në shkollë, kuptoi se...

0 697
Një vit njerëzit po kërkonin hënën e re të Ramazanit dhe nuk e shihnin atë. Një njeri erdhi te gjykatësi i qytetit dhe i...

0 1219
Shiko rreth teje do të gjesh lumturinë tënde.Njeriu nga natyra e tij shikon shumë, nuk kam për qëllim dëshirat dhe shpresat, por shikimin rreth...

0 871
Le të mendojmë së bashku për fjalët e All-llahut të Lartësuar: “E ata që përgatitin dredhi të këqija, për ata është një dënim i rëndë...

0 987
Nëse ke menduar se Vehabizmi për të cilin flasin ca politikanë e shkrimtarë perëndimorë përkufizohet në atë që thirri Muhammed ibën Abdulvehabi në librat,...

NA NDIQNI NË