Zgjodhëm për ju

Zgjodhëm për ju

0 888
Vëlla i dashur dhe motër e nderuar, Esselamu alejkum ue rahmetullah Nëse je prej atyre që bëjnë mëkate, pendohen, pastaj përsëri u kthehen mëkateve dhe pastaj...

0 2507
Shumë njerëz pyesin veten me këtë pyetje. Disa prej tyre nuk mund të kuptojnë pse duhet të dallohemi prej të tjerëve, pse kur të...

0 550
Nëse analizojmë veprat me të cilët njerëzit veçojnë ditën e ashurasë (10 Muharrem) do të vërejmë llojllojshmërinë e tyre. Disa prej tyre agjërojnë dhe...

0 673
Për çdo vjet muslimanët gëzohen me rastin e Ashurës, ditën e dhjetë të muajit Muharem, për këtë arsye desha që në këtë shkrim modest...

0 1735
Muslimani e kupton se Kurani është fjala e zbritur nga Allahu, madhërimi i tij është madhërim  i Allahut azze ue xhel, dhe se ai...

0 797
Jurisprudenca islame ka ardhur për të realizuar e përmbushur dobitë dhe për të larguar e anuluar dëmet. Gjithashtu, kjo legjislaturë është e përhershme, universale,...

0 2014
Lavd-falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve ndërsa lavdërimi dhe paqja qoftë mbi vulën e lajmëtarëve dhe të pejgambereve. Urimi bëhet në disa situata: Ose për...

0 708
Një imam xhamie një ditë, shkon në një apartament zyrtar për një punë. Kërkohen prej tij ca informata dhe për t’i marrë ato shkon...

0 641
Dje, e xhuma 1 Dhul Kade 1431 (08 Tetor 2010) pas namazit të jacisë ndërroi jetë në moshën 87 vjeçare dijetari i mirënjohur edhe...

0 597
"Kombi islam” është lëvizje e cila është paraqitur në SHBA në rrethin e zezakëve, islamit i kanë dhënë kuptim sipas kuptimit të tyre specifik...

NA NDIQNI NË