Zgjodhëm për ju

Zgjodhëm për ju

0 622
Një pastor nga një kishë e vogël në Florida, botërisht ka marrë hov të paparë për planin e tij për të djegur disa kopje...

0 1234
1 – Festat e vetme të ligjësuara në islam: Kurban Bajrami dhe Fitër Bajrami Para shpalljes ose në kohën e injorancës ishin shumë gjëra që...

0 1365
E di që shumica prej jush jeni shumë të shqetësuar rreth produktivitetit tuaj gjatë Ramazanit, veçanërisht në ditët e para, andaj dua të ua...

0 755
Siç muaji i shenjtë i Ramazanit erëzon, më duhet të pranoj se ndjej një sasi jo të vogël frike: ditët e Ramazanit do të...

0 948
“Pas vështirësisë, Ai sjell lehtësimin” (Inshirah: 5) Ky është një premtim nga Allahu, dhe është përgëzim për robërit e Tij besimtarë, rregull i prerë dhe...

0 1201
Ka kohë që nuk e kam parë duke qeshur. Ndonjëherë buzëqeshet, por dëshpërimi dhe mërzia gjithmonë janë të dukshme në përditshmërinë e tij. Pyet...

0 1010
Lavdi i takon Allahut dhe mjafton. Pastaj shpëtimi dhe bekimet e Tij qofshin për robërit që Ai i ka zgjedhur. Ligj i Allahut lidhur me...

0 843
Në një takim të hapur me shejhun Seid ibën Musfir el Kahtanin Allahu e ruajttë dikush nga të pranishmit kërkoi nga ai që të...

0 774
Muslimani: A beson në Allah? Ateisti: Jo! Muslimani: Atëherë, kush të ka krijuar ty? Kush ka krijuar qiejt e tokën? Ateisti: S’e di! Muslimani: Mirëpo duhet të ketë...

0 1696
Duke e parë aktualitetin në trojet tona, ku në kohët e fundit dëgjojmë shpesh për “misionarët e të vërtetës” apo të ashtuquajturit ”Dëshmitarët e...

NA NDIQNI NË