DISA URTËSI

DISA URTËSI

0 622

Ua dhuroj disa urtësi që më lanë mbresa:

1. Nëse je në namaz, ruaje zemrën tënde të mos preokupohet me diç tjetër …

2. Nëse je në mesin e njerëzve, ruaje gjuhën tënde nga përgojimi …

3. Nëse je në shtëpitë e njerëzve, ruaje shikimin …

4. Nëse je pran ushqimit, ruaje lukthin …

5. Dy gjëra mos i përkujto asnjëherë: Dëmin e njerëzve që ta kanë bërë dhe të mirat që ti ua ke bërë.

6. Dy mos i harro asnjëherë: Allahun e Madhëruar dhe Ditën e Ahiretit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Burimi: albislam.com

GJITHASHTU NË ALBISLAM

0 238

0 259