EDHE NJË IFTAR SË BASHKU

EDHE NJË IFTAR SË BASHKU

0 2197

Sh.H.Elihsan sot me  sukses e organizoi iftarin në të cilin u ftuan 350 mysafir. Iftari u realizua në një atmosferë të këndshme në oborrin e Sh.F. Kongresi i Manastirit. Në një vend të bashkuar nga islami kishin shqiptarë, boshnjakë, romë e kombësi tjera si dhe profile të ndryshme profesionale.

Përveç ushqimit të shijshëm u realizua edhe një program i shkurtër me lexim të pjesës nga Kurani Famëlartë, dy ilaçi nga vëllau Nusret Kurtishi dhe këshillë nga hoxha i njohur Dr. Enall Jakupi. Bereqeti që zbriti nga qielli e përshpejtoi  përmbylljen e programit. Allahu e pranoftë këtë mund modest. Amin

GJITHASHTU NË ALBISLAM

0 226

0 1069