Hoxhë Enall Jakupi doktor i shkencave islame

Hoxhë Enall Jakupi doktor i shkencave islame

0 10940

Hoxhë Enall Jakupi nga Gostivari sot ka mbrojtur temën e doktoratës në Universitetin Islamik të Medinës. Tema e doktoratës ishte: “Bazat e Kulturës Islame dhe ndikimi i saj në historinë e njerëzimit, të nxjerra këto baza nga libri Musanef i Ibn Ebi Shejb. image-0-02-04-f34933613cce840cce9b7e66c3dfffd4c802a067958bf3fe3179ffd36f587130-Vimage-0-02-04-426dcb3cedffa663aa37f2e50dede29e44be80bc17bcd3a0512166bf67ee299b-V

Komisioni i profesorëve që e vlerësuan punimin: Dr Ahmed Abdul Fetah Dulejmi, Prof. Dr.Abdul Aziz El-Muhajmid, Dr.Abdu Rahman el-Xhuhani. Punimi i tij është vlerësuar me notën me të lartë, si një punim i denjë në këtë fush.

Hoxhës Enall Jakupi ia urojmë këtë sukses me lutje të drejtuar Allahut ta bën të dobishëm për muslimanët kudo që të jetë.

Gostivari, Maqedonia dhe Shqiptaria tani janë më të pasur për një bartës të denjë të dijes islame.

 

 

GJITHASHTU NË ALBISLAM

0 292

0 1131