VIDEO E DITËS

ILMIHALLI

1 11
Allahu i madhëruar  ka bërë farz pesë kohët e namazit: Sabahun, Drekën, Ikindinë, Akshamin dhe Jacinë. Vendimi i Sheriatit për atë që e lë namazin: Të gjithë...

0 12
       Pastërtia është dy llojesh: Të pastruarit me ujë dhe të pastruarit me dhe. Në të pastruarit me ujë hynë: larja (gusli) dhe...

HUTBE

0 107
Falënderimi i takon vetëm Allahut, i Cili e bëri namazin shtyllë të fesë dhe tha: "Kërkoni ndihmën e Allahut me durim e me namaz!...

0 115
Falënderimi i takon vetëm Allahut, i Cili e ligjësoi istigfarin dhe i hapi dyert e pendimit për mëkatarin. Atë e falënderojmë dhe prej Tij...

ZGJODHËM PËR JU

0 216
Në vitin 1503 flota portugeze sulmoi Adnin (krahinë në Jemen). Pas përleshjeve jo të barabarta, okupohet vendi. Shumë familje lëshuan vendin dhe mbetën disa...

0 220
I falënderuar është Allahu, Një i vetmi, të cilit i të përgjërohet gjithçka, Ai as nuk lind, as nuk është i lindur dhe askush...

GRUAJA DHE FAMILJA

0 374
Ky tregim është për një vajzë e cila në moshën e saj rinore ballafaqohet me një sëmundje vdekjeprurëse. Ajo ishte një vajzë e cila...

0 371
Vërtet falënderimet janë për Allahun. Atë falënderojmë, falje e ndihmë prej Tij kërkojmë dhe tek Ai pendohemi. Kërkojmë mbrojtje prej Allahut nga e keqja...

NA NDIQNI NË