VIDEO E DITËS

HUTBE

0 229
Allahu,- xhele ue ala!,- thotë: إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أُولَٰئِكَ يَرْجُونَ رَحْمَتَ اللَّهِ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ "Ata që besuan dhe...

0 523
" Dhe mos ju përul ti atyre që betohen (rrejshëm), e që janë të poshtër, lajkatarit dhe atë që transmeton fjalët për të keq."...

ZGJODHËM PËR JU

0 22
- Nuk i lejohet muslimanit dhe muslimanes të prezantojnë në festat e krishterëve dhe çifutëve ose jobesimtarëve të tjerë. Obligohen muslimanët të largohen nga festat...

0 39
Sa i mjeri që është i biri i Ademit! Goditet me tri fatkeqësi, brenda ditës dhe natës, dhe nuk merr mësim nga asnjëra nga to! -...

GRUAJA DHE FAMILJA

0 71
Gratë zakonisht janë edukatorët në shtëpi, dhe plot nga to, nuk punojnë dhe nuk kanë të ardhura mujore! Kur dëgjojnë për vlerën dhe mirësitë...

0 1101
Gruaja e pyeti të burrin e saj, dhe i tha: A jam unë e bukur? - Burri iu përgjigj: Jo!! E pyeti të burrin: A...

ILMIHALLI

0 364
Prejardhja e tij përfundon deri tek Is’haku i biri i Ibrahimit, alejhima selam. Dërgimi i tij sipas mendimit më të saktë ka qenë mes...

0 197
Dijetarët e tefsirit kanë përmendur emra të Kuranit Fisnik, të cilat i kanë nxjerrur nga vetë Kurani dhe nga hadithet e vërteta. Prej tyre...

NA NDIQNI NË