VIDEO E DITËS

ILMIHALLI

0 13
Vëlla i dashur! Falënderoje Allahun që të ka bërë pjesë e umetit të Muhamedit, -sal-lallahu alejhi ue selem!-, të cilit umet Allahu ia ka...

0 27
Me të vërtetë, Allahu i ka krijuar krijesat duke thënë: “Bëhu!”, dhe ato janë bërë. Kurse disa gjëra, për shkak të pozitës së lartë...

HUTBE

0 15
Shkruam derisa u lodhëm, u mërzitëm derisa u sëmurëm, bërtitëm derisa mbetëm pa zë... pastaj heshtëm Dhimbjet, vështirësitë dhe fatkeqësia në Gaza kanë dy gjendje: Një:...

0 16
Për çdo vjet muslimanët gëzohen me rastin e Ashurës, ditën e dhjetë të muajit Muharem, për këtë arsye desha që në këtë shkrim modest...

ZGJODHËM PËR JU

0 5
Një mësuese nga shkolla fillore kërkon nga nxënësit e saj që të shkruajnë një ese rreth prindërve, djalit, kohës,  çfarë do të dëshironin që Zoti...

0 4
Të nderuar vëllezër e motra Koha po kalon, vallë nuk e meritojmë të ndalemi disa çaste të flasim me fjalë të buta dhe shprehje nostalgjie....

GRUAJA DHE FAMILJA

0 374
Ky vëlla musliman na rrëfen dhe thotë: Fqinji im më i afërt ishte një plakë jomuslimane, e cila i kishte kaluar të shtatëdhjetat. Jetonte...

0 45
Një djalë i vogël erdhi  te nëna e tij në kuzhinë një mbrëmje derisa ajo ishte duke përgatitur darkën, dhe mbante një copë letër në...

NJIHE FENË TËNDE

0 4
1. Kush llogaritet dita e prezantimit? 1. Dita e Arafatit. 2. Kush llogaritet i pari i cili mori iniciativën e shkrimit të hadithit? 2. Omer ibn Abdul...

0 6
1. Cilat janë shkallët e Fesë Islame? 1. a. Islami b. Imani c. Ihsani 2. Cilat janë tre lutjet e pranuara tek Allahu? 2. a. Duaja e...

FACEBOOK POSTIME

NA NDIQNI NË