ZOTI IM!

A_42.jpgZoti im, gjynahet më shkatërruan.

Zoti im, mëkatet më fundosën.
Zoti im, më vjen turp nga vetvetja.
Zoti im, nuk jam i kënaqur nga veprat e mia.
Zoti im, unë jam në gabim dhe atë e di.
Zoti im, nuk e kam për qëllim mendjemadhësinë dhe Ti këtë e din.

Zoti im, ato janë sprovat e dynjasë, janë të rënda, më jep fuqi t'i përballoj.
Zoti im, më nxjerr nga errësira në të cilën gjendem.
Zoti im, mundësoma ta shoh dritën e fesë sime, në dynjanë time.
Zoti im, jepi shpirtit tim fuqi dhe vendosmëri.
Zoti im, më ndihmo mbi vetveten.
Zoti im, merrma shpirtin, duke qenë Ti me mua i kënaqur.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU 

Add comment


Security code
Refresh

PËRKËDHELE KOKËN E JETIMIT

PËRKËDHELE KOKËN E JETIMIT

" Mos e nënçmo bonjakun(jetimin) e lypësin mos e refuzo me ashpërsi." (Duha: 9-10). " Epni pasurinë jetimëve (kur të bëhen...

DIJETARËT DHE THIRRËSI NËN BOMBARDIM

DIJETARËT DHE THIRRËSI NËN...

Umeti e përjeton një periudhë në të cilën personat me ndikim publik dhe drejtuesit e mendimit në shumë sfera janë...

SHPRESA NË MËSHIRËN E ALLAHUT

SHPRESA NË MËSHIRËN E...

Allahu,- xhele ue ala!,- thotë: إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أُولَٰئِكَ يَرْجُونَ رَحْمَتَ اللَّهِ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ...

KJO ËSHTË SHTËPIA NË TË CILËN NUK HYN KURRË MJEKU!

KJO ËSHTË SHTËPIA NË...

Rrëfen zotëria i këtij tregimi për veten dhe familjen e tij: Ne jemi një familje e cila përbëhet nga disa...

BRENGË APO URREJTJE

BRENGË APO URREJTJE

Këto ditë jemi dëshmitarë që i madh e i vogël janë ngritur në fushata të ndryshme për ta "parandaluar eksfremizmin"...

«
»
QË LAIKËT MOS TI REALIZOJNË QËLLIMET E TYRE

QË LAIKËT MOS TI...

Të predikosh se Islami është fe e vetme për njerëzimin nuk është ekstremizëm. Kjo për faktin se të jetë kështu...

Kini frikë nga Allahu...

“Kini frikë nga Allahu e ta dini se Allahu është me të devotshmit”. Bekare 194. Me devotshmëri robi është me Allahun,...

NJIHE FENË TËNDE (PJESA...

1. Cila është surja e cila flet mbi trashëgiminë!? 1.- Surja Nisa. 2. Cila ishte surja të cilën pejgamberi alejhi selam i...

TRI GJËRA QË NUK...

Tri gjëra duhet të përmbahen: Gjuha, shpirti dhe nervat! Tri gjëra duhet të mbrohen: Feja, nderi dhe vatani! Tri gjëra duhet të...

Deklaratë mbështetse ndaj vëllezërvë tanë në Gaza

Deklaratë mbështetse ndaj vëllezërvë...

Falenderimi i takon Allahut paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi pejgamberin tonë Muhamedin familjen shokët e tij dhe mbi...

«
»

w09fywpyrftad8s1f46s.png