VIDEO E DITËS

HUTBE

0 833
Ebu Hurejra,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- transmeton se i Dërguari i Allahut, Muhamedi,- sal-Allahu alejhi ue selem!,- ka thënë: "Kush e beson Allahun...

0 216
"Vallë, për veprën e mirë, a ka tjetër shpërblim pos të mirë?!" (Sure Rrahman, 60) "Nuk barazohet e mira dhe e keqja! Të keqen ktheje...

ZGJODHËM PËR JU

0 482
Siç jeton ashtu edhe do të vdesësh (Shembuj praktik nga dijetarët islam)! Hafidh Ibn Rexheb el Hanbeli,- Allahu qoftë i kënaqur me tê!,- duke komentuar...

0 324
Një thesar i quajtur DIJE Ulu me dijetarët, e shton dijen. Ulu me dijetarët, lumturohesh. Nuk vdes ai që ka ngjallë një dije.  Dijetarët janë të huaj, për...

GRUAJA DHE FAMILJA

0 95
Disa këshilla për ata që dojnë të martohen - prej këshillave të Dijetarit të shquar Muhammed Mukhtar Shenkiti 1- Duaja (lutja) e shpeshtë dhe e...

0 983
Kur burri hyn në shtëpi, dhe ti nuk e len çdo gjë që e ke në dorë, dhe nuk shkon ta presësh, dhe nuk...

ILMIHALLI

0 59
Allahu,- xhele ue ala!,- thotë: "Xhindët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë." (Dharijat: 56). "Na çdo populli i kemi dërguar nga një...

0 1167
Përpara se të hymë në temën tonë, është e udhës që të theksojmë se: Allahu i Lartësuar u caktoi njerëzve nëpërmjet Profetit salallahu alejhi...

NA NDIQNI NË