Jam e fejuar qe disa muaj, por më vijnë mendime të këqija për të fejuarin!

Jam e fejuar qe disa muaj, por më vijnë mendime të këqija për të fejuarin!

0 1509

Jam e fejuar qe disa muaj, më vijnë mendime të këqija për të fejuarin dhe më dobësohet dashuria ndaj tij kur komunikoj me te, ç‘më këshilloni?

Përgjigje: Bismilah, elhamdulilah:

Duhet të rruhesh nga supozimet sepse supozimet nuk janë gjë tjetër pos gënjeshtra. Mos u lodh me atë se çka mund të bëj ai në të ardhmen, kryesorja është se ti duhet të jesh respektuese ndaj tij ashtu siç i ka hije një besimtareje përveç nëse të detyron në mëkate, në atë rast nuk respektohet sepse Muhamedi, lavdi dhe bekimi i Allahut qofshin mbi te, ka thënë: “nuk respektohet krijesa duke i bërë mëkat Krijuesit”. Flitni për gjëra që ju bashkojnë e jo për gjëra që ju ndajnë. Që të dy duhet t’i mësoni obligimet ndaj njëri tjetrit dhe të mundoheni t’i zbatoni ato. Lute Allahun që t’ju bashkojë në hair.

Burimi; albislam.com

GJITHASHTU NË ALBISLAM