Kontakt

Albislami është revistë Islame në gjuhën shqipe, e cila synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë së ehli suneh uel xhemaa, te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, revista e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

NDODHEMI NË

Rr. Petre Georgiev 63, Çair 1000 Shkup

Nr tel/fax: 0038922 612 932

Emaili: albislam@gmail.com

NA NDIQNI NË

Emri juaj (i domosdoshëm)

Emaili juaj (i domosdoshëm)

Mesazhi: